Author Topic: Problems with hosting a feed and MSN?  (Read 4725 times)

Offline StephenM

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Problems with hosting a feed and MSN?
« on: May 15, 2005, 06:39:10 AM »
Anyone else here having a problem with MSN Messenger while they are hosting their feed? You may have noticed my feed (EGGX/EISN/EIKN) been down lately, but it is because I cannot send messages on MSN with the feed been up!  :?:


Stephen Murphy

Offline dave

  • Site Founder
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4176
    • LiveATC.net
Re: Problems with hosting a feed and MSN?
« Reply #1 on: May 15, 2005, 07:26:48 AM »
Quote from: StephenM
Anyone else here having a problem with MSN Messenger while they are hosting their feed? You may have noticed my feed (EGGX/EISN/EIKN) been down lately, but it is because I cannot send messages on MSN with the feed been up!  :?:


There is no connection between the feed software and MSN...at all.  Do you get an error message or something more specific?

Offline Jason

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1260
  • CFI/CFII
Re: Problems with hosting a feed and MSN?
« Reply #2 on: May 15, 2005, 09:24:32 AM »
Quote from: StephenM
Anyone else here having a problem with MSN Messenger while they are hosting their feed? You may have noticed my feed (EGGX/EISN/EIKN) been down lately, but it is because I cannot send messages on MSN with the feed been up!  :?:


I run MSN Messenger and haven't had a problem.  What version is it?

Offline StephenM

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Problems with hosting a feed and MSN?
« Reply #3 on: May 17, 2005, 02:30:33 AM »
Ok, thats odd.
Its MSN 7 (Not Beta).

After running the feed for a few days, I started getting messages that when I tried to send messages, they could not be sent. And once I dropped the feed, MSN returned to normal.
Stephen Murphy

Offline Jason

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1260
  • CFI/CFII
Problems with hosting a feed and MSN?
« Reply #4 on: May 17, 2005, 06:30:38 AM »
Quote from: StephenM
Ok, thats odd.
Its MSN 7 (Not Beta).

After running the feed for a few days, I started getting messages that when I tried to send messages, they could not be sent. And once I dropped the feed, MSN returned to normal.


Go to the tools tab, and then audio and video tuner.  If you have a webcam or run audio conversations it might be taking away from the feed, but I doubt it...I would say re-install MSN