Author Topic: Listen in browser - no audio?  (Read 811 times)

Offline Bob2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
Listen in browser - no audio?
« on: October 04, 2018, 04:45:12 PM »
During the last couple of weeks I'm not hearing any live audio on several ZOA and ZLA feeds using the listen in browser function.  Others work fine.  Tried Firefox and Chrome.

Two feeds that work in the browser are ones that have been around for years - ZOA 35/40/41 and ZLA 04/13/21.

Two feeds that I don't hear live audio on are ZLA 34 and the new ZOA 44.

In the archives there is audio on all of these feeds.  For ZLA 34 and ZOA 44 I listened live (silence), then went to the archives after the end of the half hour segment and there was audio in the mp3's.

Thanks
Bob



Offline Bob2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
Re: Listen in browser - no audio?
« Reply #1 on: October 16, 2018, 12:32:29 PM »
Today's update to Flash Player seems to have fixed the problem in Firefox.  All the feeds I tested are now working live.

For reference, next to the minutes and seconds in the upper left, the problem version displayed a circle.  The new version displays a circle for a second or two, then changes to a right pointing triangle.

Offline MIAMIATC

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 726
Re: Listen in browser - no audio?
« Reply #2 on: October 17, 2018, 08:15:22 AM »
I also was having issues with several feeds not having audio or would not load at all w/flash.
All browsers were having the same issue .

I had to download the feed and then place it into the  VLC Media player for  them to work